View VITAL FELIX in a larger map
GPS koordináták: N 46.988003 - E 21.977851
 
 
 

A Vital (Életerő) több, mint egy szálloda az egyik leghíresebb gyógyfürdő területén Romániában.

Bármilyen szállás lehetőséget választ, garantált kilátás a szállodát körülvevő zöld övezetre. Szobáink száma 29, melyből 23 egy vagy két ágyas szoba, 2 lakosztály amelynek befogadó képessége legfeljebb 3 fő (2 felnőtt + 1 gyerek) és 4 apartmann amelynek kapacitása maximális kapacitása 4 fő (2 felnőtt + gyermekek)

A szobákat mind dohányzó és nem dohányzó személyek igénybe vehetik. A dohányzók reszére biztosított szobák erkélyel rendelkeznek, a nem dohányzó szobák nem rendelkeznek erkélyel ellenben légkondiconáltak.

Konferenciát vagy csapatépítő programot szeretne szervezni ? Külőn speciális helyiséget biztosítunk erkélyel a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelve, internet hozzáférést, pihenőhelyet, hogy élvezze a szabad pillanatokat.

Csapatépítő program esetén, ne feledjék, hogy zárt bárt biztosítunk külön a programban résztvevő csapat részére. De választhat bicikli kirándulást a gyógyfürdő területén vagy a környező erdőben...

   
 
   
DBL / SGL szábák felszereltsége: franciaágy, TV LCD kijelzővel, telefon, lobby/dressing, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval és hajszárítóval, 220/110V-os áramellátás, törölközők és fürdőköpenyek, terület kb. 20-25 nm, erkely a dohanyzók részére. A nem dohányzó szobákhoz nem tartozik erkély, ellenben legkondicionáltak, fotellel es kávézó asztallal rendelkeznek.
 
Lakosztályok felszereltsége: kétégyas szoba kis nappalival, nyitható kanapéval, alacsony asztallal, TV LCD kijelzővel, telefon, lobby/dressing, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, és hajszárítóval, 220/110V-os áramellátás, törölközők és fürdőköpenyek, terület kb. 35 nm, erkély. Légkondicionálóval nem rendelkező szobák.
 
Apartmanok felszereltésge: hálószoba nappalival, nzitható dívánnyal, 2xTV LCD kijelzővel, telefon, lobby/dressing, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval és hajszárítóval, 220/110V-os áramellátás, törölközők és fürdőköpenyek, terület kb. 45 nm, erkély. Légkondicionálóval nem rendelkező szobák.

De ne feledkezzünk meg a kikapcsolódási lehetőségekről sem: 2 szabadtéri medence (nyáron) + 1 beltéri medence (télen) áll vendégeink rendelkezésére 24/24h, melyeket a nyári szeparékkal rendelkezó terasz és bár szolgálja ki. És az ön kényelme számunkra a legfontosabb... ezért biztosítunk öltözőt, WC-t és zuhanyzót.

És nem utolső sorban gyógyterápiás központunkban kineto / lézer / aqua / elektro és magneto terápiás kezeléseket nyujthatunk önoknek. Söt mi lehetne nyugtatóbb és vitalizálóbb, mint a masszázs, viz alatti masszázs avagy a jakuzzi és a szauna ?